Tilbud

Sølv bestik 30 dele – Nikki silver

849,00DKK

Lækkert luksuriøst sølv bestik. Der er særdeles funktionelt at spise med. Med Mozalina Nikki silver får du ganske enkelt godt design, flot finish og et eminent godt spisebestik til en attraktiv pris. Tåler opvaskemaskine. 6 sæt består i: 6 knive, 6 små Gafler, 6 store Gafler 6 Spiseskeer og 6 teskeer. Materiale: rustfrit stål.

OBS. BILLEDET ER KUN VIST MED 4 DELE. MEN DER 5 DELE MED PR SÆT.

Detaljer

 • Detaljer: 100% forgyldt rustfrit stål 18/10  
 • Vores Nikki silver Sæt består i 6 knive, 6 store gafler, 6 små gafler, 6 Spiseskeer og 6 teskeer. Det fås i 1 sæt, 6 sæt 
 • Tåler opvaskemaskine.
Fremragende ☆☆☆☆☆ Trustpilot
Hurtig levering 1-2 dage Vi sender med DAO & GLS!
Kategori:

Lækkert luksuriøst sølv bestik. Der er særdeles funktionelt at spise med. Med Mozalina Nikki silver får du ganske enkelt godt design, flot finish og et eminent godt spisebestik til en attraktiv pris. Tåler opvaskemaskine. 6 sæt består i: 6 knive, 6 små Gafler, 6 store Gafler 6 Spiseskeer og 6 teskeer. Materiale: rustfrit stål..

Detaljer

 • Detaljer: 100% forgyldt rustfrit stål 18/10  
 • Vores Nikki silver Sæt består i 6 knive, 6 store gafler, 6 små gafler, 6 Spiseskeer og 6 teskeer. Det fås i 1 sæt, 6 sæt 
 • Tåler opvaskemaskine.

  Gode råd til pleje af dit bestik:

  Efter brug, vask det af for madrester inden du sætter det i opvaskemaskinen. Rengør med vand og mild sæbe. Undgå at behandle det med klorin eller andre skrabe midler.

  Undgå at bruge en børste med hårde hår eller stål børste. Det bedste er at bruge en svamp eller en forholdsvis blød børste.

  Hvis du bruger opvaskemaskine, skal du være sikker på at maskinen kører sit program helt færdigt. I den sidste fase tørrer maskinen indholdet og det er vigtigt at bestikket er er tørt inden du ligger det på plads.

  Du skal være ekstra omhyggelig med knivene, de er mere skrøbelige end resten af bestikket. Knivene er lavet af 420 variant af rustfri stål som gør at kniven kan klare mere modstand under brug. Det betyder at knivene er mere skrøbelige over for oxidering end resten af bestikket. Så sørg for at dit bestik er helt tørt, når det er rengjort.

  Vi håber du bliver glad for dit bestik.

  De bedste hilsner fra

  Mozalina

Yderligere information

Antal

1 sæt ( 5 dele), 6 sæt ( 30 ndele), 12 sæt ( 60 dele)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sølv bestik 30 dele – Nikki silver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *