Tilbud

Fjerlampe – Liva, Hvid

6.999,00DKK

Her får du en meget populær, luksuriøs og elegant gulvlampe. Hvis du går meget op i retningen, og gerne vil have noget der skiller sig ud, så er fjerlampen perfekt til dig. Den har en behageligt LED lys, dermed giver den en utrolig hyggelig stemning i stuen, soveværelset eller hvor du ønsker at placere den. Denne lampe er af den bedste kvalitet og håndlavet. Gulvlampen er i ressin/golden, med hvide fjer og er 160 cm høj. Hvis du ønsker den i en anden farve, har vi den med beige eller sorte fjer, og den kan også skaffes i både rød, lyserød og blå.

  • Str: L 160 cm. B 120 cm
  • Farve: Guld, Hvid
  • Lyskilde: LED

OBS. 2-3 ugers levering

 

1 på lager

Fremragende ☆☆☆☆☆ Trustpilot
Hurtig levering 1-2 dage Vi sender med DAO & GLS!
Kategorier: ,

Luksus fjer gulvlampe

Her får du en meget populær, luksuriøs og elegant gulvlampe. Hvis du går meget op i retningen, og gerne vil have noget der skiller sig ud, så er fjerlampen perfekt til dig. Den har en behageligt LED lys, dermed giver den en utrolig hyggelig stemning i stuen, soveværelset eller hvor du ønsker at placere den. Denne lampe er af den bedste kvalitet og håndlavet. Gulvlampen er i ressin/golden, med hvide fjer og er 160 cm høj.

Hvis du ønsker den i en anden farve, har vi den med beige eller sorte fjer, og den kan også skaffes i både rød, lyserød og blå.

  • Str: L 160 cm. B 120 cm
  • Farve: Guld, Hvid
  • Lyskilde: LED

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fjerlampe – Liva, Hvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *